Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 60-75
Ковышта (1 кг) – 90
Тенийысе ковышта (1 кг) – 100-120
Кешыр (1 кг) – 85-90
Йошкарушмен (1 кг) – 75-85
Шоган (1 кг) – 55-100
Шындышаш шоган (1 кг) – 80-560
Чеснок (1 кг) – 350-450
Помидор (1 кг) – 180-250
Кияр (1 кг) – 130-200
Шке теплицысе кияр (1 кг) – 150
Пурыс (1 кг) – 280-380
Кабачок (1 кг) – 250-450
Грушо (1 кг) – 250-400
Виноград (1 кг) – 180-350
Олма (1 кг) – 120-160
Мандарин (1 кг) – 180
Апельсин (1 кг) – 150-160
Лимон (1 кг) – 150-200
Гранат (1 кг) – 230-350
Тенийысе гранат (1 кг) – 650
Арбуз (1 кг) – 150
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Пелтыме шӧр (1,5 л) – 170
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 100-150
Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 600
Шинчалтыме поҥго (0,5 л-0,75л банке) – 250-500
Карака (1 кг) – 150
Нужгол (1 кг) – 220-300
Ловал (1 кг) – 120-150
Шылагол (1 кг) – 350-380
Сазан (1 кг) – 280-380
Лӱмегож, нулго выньык – 80-100
Куэ выньык – 100
Тумо выньык – 150
Арымшудо выньык – 50
Калош – 250-700
Кем – 500-1000
Шорык меж (1 кг) – 800-1200
Шем очки – 100-900
Кугече мунылан наклейке – 20-30
Кугече мунылан чия – 25-130
Л.Камалетдинова