УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак (20-26 май)

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 30-40

Ковышта (1 кг) – 35-70

Кешыр (1 кг) – 60-70

Йошкарушмен (1 кг) – 60-70

Шоган (1 кг) – 25-70

Чеснок (1 кг) – 300

Помидор (1 кг) – 200-300

Черри помидор (1 кг) – 280-400

Кияр (1 кг) – 80-120

Редис (1 кг) – 300-350

Кабачок (1 кг) – 180

Шере пурыс (1 кг) – 200-350

Арбуз (1 кг) – 130

Дыне (1 кг) – 230

Сливе ( 1 кг) – 650

Абрикос (1 кг) – 300-400

Нектарин (1 кг) – 350

Персик (1 кг) – 350

Олма (1 кг) – 80-150

Мандарин (1 кг) – 220-250

Апельсин (1 кг) – 150-160

Грушо ( 1 кг) – 250-350

Лимон (1 кг) – 250

Киви (1 кг) – 280

Виноград (1кг) – 350-500

Шӧр (1,5 л) – 130

Ӱмбал (0,5 л) – 240

Торык (1 кг) – 400

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 500

Пелтыме шӧр (1 л) – 120

Ӱй (1 кг) – 900

Муно (10 шт.) – 140-160

Ялысе муно (10 шт.) – 160-170

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 250-400
  • Ушкал шыл (1 кг) – 250-800
  • Шорык шыл (1 кг) – 500-600

Куэ выньык – 100-120

Тумо выньык – 150-200

Лӱмегож выньык – 100

Нулго выньык – 100

Л.Камалетдинова

Авторын фотожо

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий