Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 30-40
Ковышта (1 кг) – 35-70
Кешыр (1 кг) – 60-70
Йошкарушмен (1 кг) – 60-70
Шоган (1 кг) – 25-70
Чеснок (1 кг) – 300
Помидор (1 кг) – 200-300
Черри помидор (1 кг) – 280-400
Кияр (1 кг) – 80-120
Редис (1 кг) – 300-350
Кабачок (1 кг) – 180
Шере пурыс (1 кг) – 200-350
Арбуз (1 кг) – 130
Дыне (1 кг) – 230
Сливе ( 1 кг) – 650
Абрикос (1 кг) – 300-400
Нектарин (1 кг) – 350
Персик (1 кг) – 350
Олма (1 кг) – 80-150
Мандарин (1 кг) – 220-250
Апельсин (1 кг) – 150-160
Грушо ( 1 кг) – 250-350
Лимон (1 кг) – 250
Киви (1 кг) – 280
Виноград (1кг) – 350-500
Шӧр (1,5 л) – 130
Ӱмбал (0,5 л) – 240
Торык (1 кг) – 400
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 500
Пелтыме шӧр (1 л) – 120
Ӱй (1 кг) – 900
Муно (10 шт.) – 140-160
Ялысе муно (10 шт.) – 160-170
- Сӧсна шыл (1 кг) – 250-400
- Ушкал шыл (1 кг) – 250-800
- Шорык шыл (1 кг) – 500-600
Куэ выньык – 100-120
Тумо выньык – 150-200
Лӱмегож выньык – 100
Нулго выньык – 100
Л.Камалетдинова
Авторын фотожо