Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 40-45
Ковышта (1 кг) – 45-60
Кешыр (1 кг) – 70
Йошкарушмен (1 кг) – 65-70
Шоган (1 кг) – 50-120
Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40
Чеснок (1 кг) – 300-350
Помидор (1 кг) – 250-450
Кияр (1 кг) – 220-250
Тамле пурыс (1 кг) – 300-350
Грушо (1 кг) – 250-300
Гранат (1 кг) – 250-300
Виноград (1 кг) – 350-450
Олма (1 кг) – 100-150
Мандарин (1 кг) – 200-350
Апельсин (1 кг) – 200-250
Лимон (1 кг) – 200-220
Киви (1 кг) – 250
Хурма (1 кг) – 180-220
Пӧчыж (1 кг) – 500
Турнявӧчыж (1 кг) – 600
Облепихе ( 1 кг) – 500
Модо (1 кг) – 500
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 150-170
- Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
- Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 700-800
Карака (1 кг) – 180
Шылагол (1 кг) – 300-400
Нужгол (1 кг) – 200-250
Ловал (1 кг) – 180