УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак (18-25.01)

 

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 40-45

Ковышта (1 кг) – 45-60

Кешыр (1 кг) – 70

Йошкарушмен (1 кг) – 65-70

Шоган (1 кг) – 50-120

Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40 

Чеснок (1 кг) – 300-350

Помидор (1 кг) – 250-450

Кияр (1 кг) – 220-250

Тамле пурыс (1 кг) – 300-350

Грушо (1 кг) – 250-300

Гранат (1 кг) – 250-300

Виноград (1 кг) – 350-450

Олма (1 кг) – 100-150

Мандарин (1 кг) – 200-350

Апельсин (1 кг) – 200-250

Лимон (1 кг) – 200-220

Киви (1 кг) – 250

Хурма (1 кг) – 180-220

Пӧчыж (1 кг) – 500

Турнявӧчыж (1 кг) – 600

Облепихе ( 1 кг) – 500

Модо (1 кг) – 500 

Шӧр (1,5 л) – 120

Ӱмбал (0,5 л) – 180

Торык (1 кг) – 300

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360

Ӱй (1 кг) – 700

Муно (10 шт) – 150-170

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
  • Ушкал шыл (1 кг) – 300-700

Мӱй (1 л) – 700-800

Карака (1 кг) – 180

Шылагол (1 кг) – 300-400

Нужгол (1 кг) – 200-250

Ловал (1 кг) – 180

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий