Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 38-50
Ковышта (1 кг) – 25-50
Кешыр (1 кг) – 60-65
Йошкарушмен (1 кг) – 65
Шоган (1 кг) – 30-150
Ужар шоган, укроп (1 кылдыш) – 50
Чеснок (1 кг) – 400
Помидор (1 кг) – 120-180
Кияр (1 кг) – 120-180
Кабачок (1 кг) – 100-170
Шере пурыс (1 кг) – 150-200
Дыне (1 кг) – 80-120
Арбуз (1 кг) – 50
Персик (1 кг) – 300
Олма (1 кг) – 80-150
Мандарин (1 кг) – 200-280
Хурма (1 кг) – 200-250
Грушо ( 1 кг) – 250-320
Лимон (1 кг) – 220-230
Виноград (1кг) – 200-270
Гранат (1 кг) – 350
Имбирь (1 кг) – 300
Сливе (1 кг) – 200
Чернослив (1 кг) – 180
Эҥыж (1кг) – 300
Турнявӧчыж (1 кг) – 450-500
Шӧр (1,5 л) – 150
Ӱмбал (0,5 л) – 280
Торык (1 кг) – 400
Ушкал ӱй (1 кг) – 1000
Мӱй (1 кг) – 600
Муно (10 шт.) – 110-150
Ялысе муно (10 шт.) – 150
- Сӧсна шыл (1 кг) – 280-400
- Ушкал шыл (1 кг) – 450-850
- Шорык шыл (1 кг) – 750
Куэ выньык – 150-180
Тумо выньык – 200-250
Лӱмегож выньык – 250
Нулго выньык – 200-250
Любовь Камалетдинова
Авторын фотожо