УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак (октябрь 2024)

 

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 38-50

Ковышта (1 кг) – 25-50

Кешыр (1 кг) – 60-65

Йошкарушмен (1 кг) – 65

Шоган (1 кг) – 30-150

Ужар шоган, укроп (1 кылдыш) – 50

Чеснок (1 кг) – 400

Помидор (1 кг) – 120-180

Кияр (1 кг) – 120-180

Кабачок (1 кг) – 100-170

Шере пурыс (1 кг) – 150-200

Дыне (1 кг) – 80-120

Арбуз (1 кг) – 50

Персик (1 кг) – 300

Олма (1 кг) – 80-150

Мандарин (1 кг) – 200-280

Хурма (1 кг) – 200-250

Грушо ( 1 кг) – 250-320

Лимон (1 кг) – 220-230

Виноград (1кг) – 200-270

Гранат (1 кг) – 350

Имбирь (1 кг) – 300

Сливе (1 кг) – 200

Чернослив (1 кг) – 180

Эҥыж (1кг) – 300

Турнявӧчыж (1 кг) – 450-500

Шӧр (1,5 л) – 150

Ӱмбал (0,5 л) – 280

Торык (1 кг) – 400

Ушкал ӱй (1 кг) – 1000

Мӱй (1 кг) – 600

Муно (10 шт.) – 110-150

Ялысе муно (10 шт.) – 150

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 280-400
  • Ушкал шыл (1 кг) – 450-850
  • Шорык шыл (1 кг) – 750

Куэ выньык – 150-180

Тумо выньык – 200-250

Лӱмегож выньык – 250

Нулго выньык – 200-250

 

Любовь Камалетдинова

Авторын фотожо

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий