УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 40-45

Ковышта (1 кг) – 50-60

Кешыр (1 кг) – 55-60

Йошкарушмен (1 кг) – 65-70

Шоган (1 кг) – 50-120

Чеснок (1 кг) – 300-350

Помидор (1 кг) – 55-160

Кияр (1 кг) – 60-100

Тамле пурыс (1 кг) – 55-250

Кабачок (1 кг) – 40-50

Баклажан (1 кг) – 70

Грушо (1 кг) – 250-300

Гранат (1 кг) – 350

Виноград (1 кг) – 170-300

Олма (1 кг) – 60-150

Нектарин (1 кг) – 150-200

Мандарин (1 кг) – 150-160

Инжир (1 шт) – 70

Апельсин (1 кг) – 200-220

Лимон (1 кг) – 200-220

Абрикос (1 кг) – 150-250

Персик (1 кг) – 220-250

Киви (1 кг) – 250

Сливе (1 кг) – 130-170

Арбуз (1 кг) – 40-45

Дыне (1 кг) – 80-100

Хурма (1 кг) – 250

Черешне (1 кг) – 800

Кугымӧр (1 кг) – 500

Шӧр (1,5 л) – 120

Ӱмбал (0,5 л) – 180

Торык (1 кг) – 300

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360

Ӱй (1 кг) – 700

Муно (10 шт) – 100-105

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
  • Ушкал шыл (1 кг) – 300-700

Мӱй (1 л) – 700-800

Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40

Ошпоҥго ( 3 л пурыман ведра) – 1000

Пундыштӱҥвоҥго (3 л пурыман ведра) – 250-350

Пӧчыж (1 л пурыман ведра) – 300

Турнявӧчыж (1 л пурыман ведра) – 300

Карака (1 кг) – 180

Шылагол (1 кг) – 300-400

Нужгол (1 кг) – 200-250

Ловал (1 кг) – 180 

 

Л.Камалетдинова

Авторын фотожо

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий