Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 40-45
Ковышта (1 кг) – 50-60
Кешыр (1 кг) – 55-60
Йошкарушмен (1 кг) – 65-70
Шоган (1 кг) – 50-120
Чеснок (1 кг) – 300-350
Помидор (1 кг) – 55-160
Кияр (1 кг) – 60-100
Тамле пурыс (1 кг) – 55-250
Кабачок (1 кг) – 40-50
Баклажан (1 кг) – 70
Грушо (1 кг) – 250-300
Гранат (1 кг) – 350
Виноград (1 кг) – 170-300
Олма (1 кг) – 60-150
Нектарин (1 кг) – 150-200
Мандарин (1 кг) – 150-160
Инжир (1 шт) – 70
Апельсин (1 кг) – 200-220
Лимон (1 кг) – 200-220
Абрикос (1 кг) – 150-250
Персик (1 кг) – 220-250
Киви (1 кг) – 250
Сливе (1 кг) – 130-170
Арбуз (1 кг) – 40-45
Дыне (1 кг) – 80-100
Хурма (1 кг) – 250
Черешне (1 кг) – 800
Кугымӧр (1 кг) – 500
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 100-105
- Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
- Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 700-800
Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40
Ошпоҥго ( 3 л пурыман ведра) – 1000
Пундыштӱҥвоҥго (3 л пурыман ведра) – 250-350
Пӧчыж (1 л пурыман ведра) – 300
Турнявӧчыж (1 л пурыман ведра) – 300
Карака (1 кг) – 180
Шылагол (1 кг) – 300-400
Нужгол (1 кг) – 200-250
Ловал (1 кг) – 180
Л.Камалетдинова
Авторын фотожо