Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 25-55
Тенийысе пареҥге (1 кг) – 75-80
Ковышта (1 кг) – 25-30
Кешыр (1 кг) – 55-60
Тенийысе йошкарушмен (1 кг) – 130
Шоган (1 кг) – 40
Тенийысе шоган (1 кг) – 75-85
Тенийысе чеснок (1 кг) – 300
Помидор (1 кг) – 150-250
Кияр (1 кг) – 90-160
Шере пурыс (1 кг) – 200-350
Олма (1 кг) – 75-150
Мандарин (1 кг) – 160-250
Апельсин (1 кг) – 130-150
Абрикос (1 кг) – 500
Персик (1 кг) – 600
Грушо ( 1 кг) – 260-280
Гранат (1 кг) – 250
Лимон (1 кг) – 250
Киви (1 кг) – 250
Виноград (1кг) – 120-200
Черешне (1 кг) – 560-650
Арбуз (1 кг) – 100
Кугымӧр (0,5 л пурыман стакан) – 130-200
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Пелтыме шӧр (1,5 л) – 170
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 95-105
Ялысе муно (10 шт) – 120
- Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
- Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 600
Куэ, лӱмегож выньык – 100
Тумо выньык – 150
Росота (1 шт):
Ковышта – 15
Кияр – 20-50
Помидор – 50
Пурыс – 30-50
Кабачок – 20-50
Кугымӧр – 30
Арбуз – 20-50
Дыне – 20-50
Л.Камалетдинова