ЯЛОЗАНЛЫК

Пазар ак

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 25-55

Тенийысе пареҥге (1 кг) – 75-80

Ковышта (1 кг) – 25-30

Кешыр (1 кг) – 55-60

Тенийысе йошкарушмен (1 кг) – 130

Шоган (1 кг) – 40

Тенийысе шоган (1 кг) – 75-85

Тенийысе чеснок (1 кг) – 300

Помидор (1 кг) – 150-250

Кияр (1 кг) – 90-160

Шере пурыс (1 кг) – 200-350

Олма (1 кг) – 75-150

Мандарин (1 кг) – 160-250

Апельсин (1 кг) – 130-150

Абрикос (1 кг) – 500

Персик (1 кг) – 600

Грушо ( 1 кг) – 260-280

Гранат (1 кг) – 250

Лимон (1 кг) – 250

Киви (1 кг) – 250

Виноград (1кг) – 120-200

Черешне (1 кг) – 560-650

Арбуз (1 кг) – 100

Кугымӧр (0,5 л пурыман стакан) – 130-200

Шӧр (1,5 л) – 120

Ӱмбал (0,5 л) – 180

Торык (1 кг) – 300

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360

Пелтыме шӧр (1,5 л) – 170

Ӱй (1 кг) – 700

Муно (10 шт) – 95-105

Ялысе муно (10 шт) – 120

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
  • Ушкал шыл (1 кг) – 300-700

Мӱй (1 л) – 600

Куэ, лӱмегож выньык – 100

Тумо выньык – 150

Росота (1 шт):

Ковышта – 15

Кияр – 20-50

Помидор – 50

Пурыс – 30-50

Кабачок – 20-50

Кугымӧр – 30

Арбуз – 20-50

Дыне – 20-50

Л.Камалетдинова

 

 

 

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий