Тиде арнян Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 35-55
Ковышта (1 кг) – 35-40
Кешыр (1 кг) – 50-60
Йошкарушмен (1 кг) – 50-60
Шоган (1 кг) – 35-100
Чеснок (1 кг) – 200-400
Помидор (1 кг) – 45-100
Кияр (1 кг) – 70-85
Кабачок (1 шт) – 30
Кукуруз (1 шт) – 15
Пурыс (1 кг) – 35-250
Грушо (1 кг) – 100-110
Олма (1 кг) – 40-130
Мандарин (1 кг) – 180-200
Апельсин (1 кг) – 140-150
Лимон (1 кг) – 200-220
Персик (1 кг) – 180-250
Нектарин (1 кг) – 140-250
Абрикос (1 кг) – 150-160
Сливе (1 кг) – 100-150
Хурма (1 кг) – 180
Гранат (1 кг) – 250
Виноград (1 кг) – 100-150
Арбуз (1 кг) – 25-30
Дыне (1 кг) – 40-60
Кугымӧр (1 кг) – 600
Турнявӧчыж (1 л пурыман ведра) – 180
Облепихе (1 л пурыман ведра) – 150-200
Эҥыж (0,5 л пурыман стакан) – 250
Шемэҥыж (о,5 л пурыман стакан) – 250
Куэвоҥго ( 1 л пурыман ведра) — 150
Шӧр (1,5 л) – 100
Ӱмбал (0,5 л) – 140
Торык (1 кг) – 240-250
Ӱй (1 кг) – 500-600
Муно (10 шт) – 85-120
Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
Ушкал шыл (1 кг) – 300-600
Укроп, петрушко, ужар шоган (1 кылдыш) – 20
Мӱй (1 л) – 500-600
Нужгол (1 кг) – 220
Шылагол (1 кг) – 200-250
Ловал (1 кг) – 100-150
Лӱмегож, нулго выньык – 100
Куэ выньык – 100
Тумо выньык – 150
Зонт – 300-1500
Банке-влак (0,5 л гыч 9 л марте) – 8-1800
Л.КАМАЛЕТДИНОВА