ЭКОНОМИКЕ

Пазар ак (24-31 март)

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 50-70

Ковышта (1 кг) – 60-80

Кешыр (1 кг) – 50-85

Йошкарушмен (1 кг) – 70

Шоган (1 кг) – 50-100

Шындышаш шоган (1 кг) – 200-400

Чеснок (1 кг) – 350-450

Помидор (1 кг) – 180-230

Кияр (1 кг) – 130-170

Пурыс (1 кг) – 280-380

Кабачок (1 кг) – 250-450

Грушо (1 кг) – 250-400

Виноград (1 кг) – 130-250

Олма (1 кг) – 50-120

Мандарин (1 кг) – 150-160

Апельсин (1 кг) – 150-230

Лимон (1 кг) – 150-200

Гранат (1 кг) – 250-280

Хурма (1 кг) – 100-200

Киви (1 кг) – 200

Кылмыктыме турнявӧчыж (1 кг) – 300

Кылмыктыме шерывӧчыж (1 кг) – 300

Кылмыктыме облепихе (1 л ведра) – 200

Кылмыктыме полан (1 кг) – 150-200

Шӧр (1,5 л) – 120

Ӱмбал (0,5 л) – 180

Торык (1 кг) – 300

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360

Пелтыме шӧр (1,5 л) – 170

Ӱй (1 кг) – 700

Муно (10 шт) – 98-115

Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350

Ушкал шыл (1 кг) – 300-700

Мӱй (1 л) – 600

Карака (1 кг) – 100-150

Нужгол (1 кг) – 220

Шылагол (1 кг) – 350-380

Сазан (1 кг) – 280-380

Сом (1 кг) – 300-500

Лӱмегож, нулго выньык – 80-100

Куэ выньык – 100

Тумо выньык – 150

Арымшудо выньык – 50

Шокшо калош – 450-550

Шокшо кем – 800-1700

Шорык меж (1 кг) – 800-1200

Шем очки – 300-800

Л.Камалетдинова

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий