Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 50-70
Ковышта (1 кг) – 60-80
Кешыр (1 кг) – 50-85
Йошкарушмен (1 кг) – 70
Шоган (1 кг) – 50-100
Шындышаш шоган (1 кг) – 200-400
Чеснок (1 кг) – 350-450
Помидор (1 кг) – 180-230
Кияр (1 кг) – 130-170
Пурыс (1 кг) – 280-380
Кабачок (1 кг) – 250-450
Грушо (1 кг) – 250-400
Виноград (1 кг) – 130-250
Олма (1 кг) – 50-120
Мандарин (1 кг) – 150-160
Апельсин (1 кг) – 150-230
Лимон (1 кг) – 150-200
Гранат (1 кг) – 250-280
Хурма (1 кг) – 100-200
Киви (1 кг) – 200
Кылмыктыме турнявӧчыж (1 кг) – 300
Кылмыктыме шерывӧчыж (1 кг) – 300
Кылмыктыме облепихе (1 л ведра) – 200
Кылмыктыме полан (1 кг) – 150-200
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Пелтыме шӧр (1,5 л) – 170
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 98-115
Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 600
Карака (1 кг) – 100-150
Нужгол (1 кг) – 220
Шылагол (1 кг) – 350-380
Сазан (1 кг) – 280-380
Сом (1 кг) – 300-500
Лӱмегож, нулго выньык – 80-100
Куэ выньык – 100
Тумо выньык – 150
Арымшудо выньык – 50
Шокшо калош – 450-550
Шокшо кем – 800-1700
Шорык меж (1 кг) – 800-1200
Шем очки – 300-800
Л.Камалетдинова