Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 40-60
Ковышта (1 кг) – 45-60
Кешыр (1 кг) – 55-65
Йошкарушмен (1 кг) – 65-70
Шоган (1 кг) – 50-120
Чеснок (1 кг) – 300-350
Помидор (1 кг) – 120-200
Кияр (1 кг) – 110-130
Тамле пурыс (1 кг) – 80-250
Кабачок (1 кг) – 40-50
Баклажан (1 кг) – 70
Грушо (1 кг) – 250-300
Гранат (1 кг) – 250
Виноград (1 кг) – 170-300
Олма (1 кг) – 100-150
Нектарин (1 кг) – 250
Мандарин (1 кг) – 200-300
Инжир (1 шт) – 70
Апельсин (1 кг) – 200-250
Лимон (1 кг) – 200-220
Абрикос (1 кг) – 150-250
Персик (1 кг) – 250
Киви (1 кг) – 250
Сливе (1 кг) – 150-220
Арбуз (1 кг) – 40-45
Дыне (1 кг) – 80-100
Хурма (1 кг) – 180-300
Кугымӧр (0,5 л пурыман стакан) – 200
Эҥыж (0,5 л пурыман стакан) – 200-250
Турнявӧчыж (1 кг) – 500
Шуанвондо саска ( 1л пурыман ведра) – 200
Облепихе (0,5 л пурыман стакан) – 250
Шӧр (1,5 л) – 120
Ӱмбал (0,5 л) – 180
Торык (1 кг) – 300
Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360
Ӱй (1 кг) – 700
Муно (10 шт) – 90-125
- Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
- Ушкал шыл (1 кг) – 300-700
Мӱй (1 л) – 700-800
Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40
Карака (1 кг) – 180
Шылагол (1 кг) – 300-400
Нужгол (1 кг) – 200-250
Ловал (1 кг) – 180
Л.Камалетдинова
Авторын фотожо