УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак (22-26.10.23)

 

Тиде арняште Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 40-60

Ковышта (1 кг) – 45-60

Кешыр (1 кг) – 55-65

Йошкарушмен (1 кг) – 65-70

Шоган (1 кг) – 50-120

Чеснок (1 кг) – 300-350

Помидор (1 кг) – 120-200

Кияр (1 кг) – 110-130

Тамле пурыс (1 кг) – 80-250

Кабачок (1 кг) – 40-50

Баклажан (1 кг) – 70

Грушо (1 кг) – 250-300

Гранат (1 кг) – 250

Виноград (1 кг) – 170-300

Олма (1 кг) – 100-150

Нектарин (1 кг) – 250

Мандарин (1 кг) – 200-300

Инжир (1 шт) – 70

Апельсин (1 кг) – 200-250

Лимон (1 кг) – 200-220

Абрикос (1 кг) – 150-250

Персик (1 кг) – 250

Киви (1 кг) – 250

Сливе (1 кг) – 150-220

Арбуз (1 кг) – 40-45

Дыне (1 кг) – 80-100

Хурма (1 кг) – 180-300

Кугымӧр (0,5 л пурыман стакан) – 200

Эҥыж (0,5 л пурыман стакан) – 200-250

Турнявӧчыж (1 кг) – 500

Шуанвондо саска ( 1л пурыман ведра) – 200

Облепихе (0,5 л пурыман стакан) – 250

Шӧр (1,5 л) – 120

Ӱмбал (0,5 л) – 180

Торык (1 кг) – 300

Пелтыме ӱй (0,5 кг) – 360

Ӱй (1 кг) – 700

Муно (10 шт) – 90-125

  • Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350
  • Ушкал шыл (1 кг) – 300-700

Мӱй (1 л) – 700-800

Ужар йӧршудо (1 кылдыш) – 40

Карака (1 кг) – 180

Шылагол (1 кг) – 300-400

Нужгол (1 кг) – 200-250

Ловал (1 кг) – 180 

Л.Камалетдинова

Авторын фотожо

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий