УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак

Тиде арнян Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

Пареҥге (1 кг) – 38-55

Ковышта (1 кг) – 30-35

Кешыр (1 кг) – 50

Йошкарушмен (1 кг) – 50

Шоган (1 кг) – 38-100

Чеснок (1 кг) – 300

Помидор (1 кг) – 150-220

Кияр (1 кг) – 100-180

Пурыс (1 кг) – 250-300

Груша (1 кг) – 170-180

Олма (1 кг) – 35-120

Хурма (1 кг) – 200

Гранат (1 кг) – 250

Мандарин (1 кг) – 130-150

Апельсин (1 кг) – 140-150

Лимон (1 кг) – 100-200

Шӧр (1,5 л) – 100

Ӱмбал (0,5 л) – 140

Торык (1 кг) – 240-250

Ӱй (1 кг) – 500-600

Муно (10 шт) – 80-95

Сӧсна шыл (1 кг) – 200-290

Ушкал шыл (1 кг) — 300-500

Мӱй (1 кг) – 500-700

Шылагол (1 кг) – 250-350

Ловал (1кг) – 100-150

Карака (1 кг) – 150

Нужгол (1 кг) – 220-250

Варене (0,5 л банке) – 100-280

Шинчалтыме кияр (1 кг) – 250

Шинчалтыме помидор (1 л банке) – 130

Шинчалтыме ковышта (1 кг) – 120

Шинчалтыме поҥго (0,5 л банке) – 250-350

Лӱмегож, нулго выньык – 80

Куэ выньык — 100

Тумо выньык – 150-180

Шокшо йолаш – 250-850

Маске – 50-150

Перчатке (1 мужыр) – 10-30

Антисептик – 60-150

Л.КАМАЛЕТДИНОВА

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий