Тиде арнян Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:
Пареҥге (1 кг) – 38-55
Ковышта (1 кг) – 30-35
Кешыр (1 кг) – 50
Йошкарушмен (1 кг) – 50
Шоган (1 кг) – 38-100
Чеснок (1 кг) – 300
Помидор (1 кг) – 150-220
Кияр (1 кг) – 100-180
Пурыс (1 кг) – 250-300
Груша (1 кг) – 170-180
Олма (1 кг) – 35-120
Хурма (1 кг) – 200
Гранат (1 кг) – 250
Мандарин (1 кг) – 130-150
Апельсин (1 кг) – 140-150
Лимон (1 кг) – 100-200
Шӧр (1,5 л) – 100
Ӱмбал (0,5 л) – 140
Торык (1 кг) – 240-250
Ӱй (1 кг) – 500-600
Муно (10 шт) – 80-95
Сӧсна шыл (1 кг) – 200-290
Ушкал шыл (1 кг) — 300-500
Мӱй (1 кг) – 500-700
Шылагол (1 кг) – 250-350
Ловал (1кг) – 100-150
Карака (1 кг) – 150
Нужгол (1 кг) – 220-250
Варене (0,5 л банке) – 100-280
Шинчалтыме кияр (1 кг) – 250
Шинчалтыме помидор (1 л банке) – 130
Шинчалтыме ковышта (1 кг) – 120
Шинчалтыме поҥго (0,5 л банке) – 250-350
Лӱмегож, нулго выньык – 80
Куэ выньык — 100
Тумо выньык – 150-180
Шокшо йолаш – 250-850
Маске – 50-150
Перчатке (1 мужыр) – 10-30
Антисептик – 60-150
Л.КАМАЛЕТДИНОВА