УВЕР ЙОГЫН

Пазар ак    

Тиде арнян Йошкар-Оласе рӱдӧ пазарыште сатулан ак тыгай:

 

Пареҥге (1 кг) – 35-55

Ковышта (1 кг) – 35-40

Кешыр (1 кг) – 50-60

Йошкарушмен (1 кг) – 50-60

Шоган (1 кг) – 35-100

Чеснок (1 кг) – 200-400

Помидор (1 кг) – 45-100

Кияр (1 кг) – 70-85

Кабачок (1 шт) – 30

Кукуруз (1 шт) – 15

Пурыс (1 кг) – 35-250

Грушо (1 кг) – 100-110

Олма (1 кг) – 40-130

Мандарин (1 кг) – 180-200

Апельсин (1 кг) – 140-150

Лимон (1 кг) – 200-220

Персик (1 кг) – 180-250

Нектарин (1 кг) – 140-250

Абрикос (1 кг) – 150-160

Сливе (1 кг) – 100-150

Хурма (1 кг) – 180

Гранат (1 кг) – 250

Виноград (1 кг) – 100-150

Арбуз (1 кг) – 25-30

Дыне (1 кг) – 40-60

Кугымӧр (1 кг) – 600

Турнявӧчыж (1 л пурыман ведра) – 180

Облепихе (1 л пурыман ведра) – 150-200

Эҥыж (0,5 л пурыман стакан) – 250

Шемэҥыж (о,5 л пурыман стакан) – 250

Куэвоҥго ( 1 л пурыман ведра) — 150

Шӧр (1,5 л) – 100

Ӱмбал (0,5 л) – 140

Торык (1 кг) – 240-250

Ӱй (1 кг) – 500-600

Муно (10 шт) – 85-120

Сӧсна шыл (1 кг) – 230-350

Ушкал шыл (1 кг) – 300-600

Укроп, петрушко, ужар шоган (1 кылдыш) – 20

Мӱй (1 л) – 500-600

Нужгол (1 кг) – 220

Шылагол (1 кг) – 200-250

Ловал (1 кг) – 100-150

Лӱмегож, нулго выньык – 100

Куэ выньык – 100

Тумо выньык – 150

Зонт – 300-1500

Банке-влак (0,5 л гыч 9 л марте) – 8-1800

Л.КАМАЛЕТДИНОВА

 

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий